Facts & Figures

WLTP?

Sinds 2018 is de richtlijn Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure van kracht en is het bedoeld om consumenten een beter zicht te geven op het werkelijke verbruik van hun wagen. In onze blog vertellen we je graag alles over de norm en milieuvriendelijk rijden met de wagen.

Heb je een Swift gewonnen?

Steunde je in mei het Rode Kruis door een van hun stickers te kopen? Dan heb je misschien een rode Suzuki Swift gewonnen! Check het tombolanummer op je sticker.

Suzuki partner
van de 20e Hercules Trophy

Suzuki is partner van de Hercules Trophy, die op 28 september plaatsvindt in Leuven. In teams van vijf tot zeven collega’s ga je twaalf uitdagingen aan en geniet je ‘s avonds van een onvergetelijke teambuilding. Het wordt trouwens een extra feestelijke editie, want de Hercules Trophy blaast dit jaar twintig kaarsjes uit!


Is jouw team klaar voor de uitdaging?

Er is ook een leuke proef voorzien op de Hercules Trophy, dat je zal uitvoeren achter het stuur van een Suzuki Swift tijdens de Suzuki Swift Road Trip. Doe mee en beleef een onvergetelijke teambuilding!

Weet jij waarvoor de SX4 staat in SX4 S-Cross ?

SX is de afkorting van Sport Xover. De 4 heeft twee betekenissen. Het verwijst naar de Suzuki-technologie 4WD én naar de vier seizoenen waarin je plezier kan beleven aan je Suzuki.

Op onze website kan je alle specificaties van de S-Cross terugvinden, én waarom hij de beste keuze voor jou is!

Sportief uitstapje?

Vertrek deze zomer op avontuur met je S-Cross! Met ons gamma fietsenrekken ga je fietsen waar je maar wil. We hebben zelfs een fietsenrek voor elektrische fietsen.

Share