Xperience

Scotland Rally

Suzuki staat binnenkort aan de start van de Scotland Rally

Het concept

Dover – Isle of Skye in 6 dagen. Dat is de uitdaging! Een week lang verkennen we de mooiste routes van Groot-Brittannië met een team van 2 tot 9 personen. De rally vertrekt op 3 en 4 augustus onder doedelzakgeschal en voert ons dwars door de Highlands, met hun indrukwekkende landschappen en historische kastelen.


Maar let op: de winnaar is niet noodzakelijk de eerste die aankomt! Deelnemers krijgen punten voor de leeftijd en de originaliteit van hun voertuig, maar ook voor hun resultaten bij de dagelijkse uitdagingen en bij de Highland Games die elke avond aan de finish worden georganiseerd.

De route

DAG
1

Dover - Stonehenge

Rit langs de kust tot aan Birling Gap, waar je de Seven Sisters kan bewonderen. Nadien op naar de hoofdzetel van Rolls Royce richting Brighton.

380 km

DAG
2

Stonehenge – Snowdonia

Slingerende wegen voeren ons dwars door de wilde natuur van de Brecon Beacons. Nadien rijden we verder naar het tweede natuurpark van de dag: Snowdonia.

389 km

DAG
3

Snowdonia – Piel Island

We doorkruisen Snowdonia via de bekende Pass Llanberis. Terug langs de kust tot in Conwy Castle. Hier wacht je een moeilijke keuze: wil je het stadium van Manchester of dat van Liverpool bezoeken?

354 km

DAG

4

Piel Island – Loch Lomond

Het Lake District verwacht ons, met een pauze in Carlisle, niet ver van de Muur van Hadrianus. 200 km verder stap je in het Stirling Castle in de voetsporen van Koning Arthur.

394 km

DAG

5

Loch Lomond – Inverness

Waar kan je 40 km langs een Loch rijden? Dat moet Loch Lomond zijn! Ook de prachtige Glencoe Valley zal indruk op je maken. Het hoogtepunt van de dag? Loch Ness natuurlijk!

283 km

DAG

6

Inverness – Isle of Skye

Aan jou de keuze! We bezorgen je drie verschillende routes, zodat je zelf kan beslissen hoe je kennismaakt met de NC500. De Scotland Rally komt aan bij de Fairy Pools.

363 km

Suzuki zal binnenkort deelnemen aan de Scotland Rally!

Wij zullen jou elke dag van de leukste hoogtepunten voorzien

gedurende deze 6-daagse prachtige roadtrip doorheen Scotland, alsof je er zelf bij zal zijn!.

Share