Het betere stuntwerk
op de Superbiker van Mettet

Suzuki, dat zijn uiteraard niet alleen auto’s. Daarom konden jullie enkele weken geleden toegangstickets winnen voor de Superbiker van Mettet. Dé hamvraag is nu: kon het evenement zijn belofte van ‘the greatest Supermoto event in the world’ nakomen?

Snelheid & Freestyle

Op 11, 12 en 13 oktober vond op het Circuit Jules Tacheny, op een twintigtal kilometer van Charlerloi, de 33ste editie plaats van de grootste motorrace van België. Op het programma stonden razendsnelle races, indrukwekkende freestyledemo’s en adembenemende stunts. En de race zelf? Die liep over één enkel parcours en hield met zijn combinatie van asfalt en aarde het midden tussen een snelheidsrace en motorcross.

De Superbiker van Mettet is geen alledaagse race:
amateurs staan hier zij aan zij met de grote namen uit de motorsport.

Wat vonden de winnaars van de Suzuki-wedstrijd ervan?

Mario Hermans

(50 jaar, uit Kozen)

“Voor zowel jong als oud was dit een spectaculair event: supermotards, quads, speedway-rijders en een testparcours voor de kids. En het mooie weer was ook van de partij! Kortom, voor herhaling vatbaar.”

Jalisa Weckx

(30 jaar, uit Langdorp)

“Ik nam mijn vriend Bert mee, een grote motorfan. We genoten van de ronkende motoren, de geur van benzine en natuurlijk ook van het lekkere eten in de viptent. We zagen Schmidt een spannende race winnen van Chareyre en als kers op de taart liepen we er Xavier Siméon en Joël Robert tegen het lijf.”

Gregory Smetz

(31 jaar, uit Oostende)

“Wat een super weekend, wat een ongelofelijke sfeer! Top animatie, een echte aanrader voor iedereen. Nog eens bedankt voor de tickets!”

Het podium van deze 33ste editie

Thomas CHAREYRE (F)

Marc-Reiner Schmidt (DE)

Markus CLASS (DE)

Wil je ook wel eens toegangstickets winnen
voor een groot evenement?

Houd dan zeker onze website en sociale media in het oog!

Share